Iseljenička viza za Kanadu

Zelim da znam kako je moguce dobiti porodicnu iseljenicku vizu za Kanadu. U Torontu imamo rodbinu, od skole medicinski fakultet sa specijalizacijom Decije hirurgije i srednja medicinska, supruga Visoka Sanitarna i srednja medicinska, dvoje dece 15 i 9 godina. Voleli bi da se iselimo u Kanadu.

ODGOVOR

Za dobijanje iseljeničke vize za Kanadu morate se obratiti direktno Kanadskoj ambasadi. Mi smo internet portal koji se bavi isključivo prodajom avio karata online.

Kada dobijete vizu na našem sajtu www.aerogaga.com rezervišite avio karte online.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom i za vreme praznika Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085085 -za pozive iz Srbije
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Za kontakt preko Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte želite da obavite iz Srbije za više detalja kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Kanadu. Uverite se u to na linku Garancija

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski smeštaj - u toku je naša promocija sa portalom booking.com pa možete iskoristiti povoljnosti na napred navedenom linku.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA