Dokumenta za Iseljenje u Australiju

Molim vas da mi odgovorite! Kako je moguce da se iselim sa svojom porodicom u Australiju? Imam 30 godina, a suprug 37, imamo troje dece od 12, 8 i 2! Po struci sam trgovac, a muz ekonomista, ali se ovde u Srbiji bavi kao muzicar, tj. peva! Unapred hvala i nadam se da cete mi odgovoriti posto ovde nemamo zivota, obadvoje smo na birou bez primanja!

ODGOVOR

Australijska ambasada

Aerogaga se bavi online prodajom avionskih karata do svih svetskih destinacija, pa ne raspolažemo informacijama u vezi uslova i mogućnosti za iseljenje u Australiju. Preporučujem vam da se obratite direktno ambasadi Australije i od njih dobijete sve potrebne podatke za imigraciju:

Ambasada Australije
Vladimira Popovića 38-40
11100 Novi Beograd

Tel: 011-3303400
Fax: 011-3303409.
Tel/Fax za vize i imigraciju: 011-3303441

web: http://www.serbia.embassy.gov.au/bgde/home.html

Online rezervacija avio karata za Australiju

Preko linka Jeftine aviokarte za Australiju možete da pogledate cene karata za bilo koji datum leta.

Uputstvo kako da rezervišete avio karte preko interneta pročitajte na linku Online rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Kupovina avionskih karata preko interneta

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA