Izdavanje kanadske vize

Postovani, kao sto verovatno znate kanadska ambasada u Beogradu je zatvorena. Da li ste mozda osmislili neki vid korespodencije izmedju Beca i ljudi iz Srbije za potraznju vize?
Hvala u napred na odgovoru.
Aleksandra

ODGOVOR

Izdavanje kanadske vize

Kako je kancelarija kanadske ambasade u Beogradu zatvorena sve molbe i zahteve možete slati na adresu u ambasade u Beču:

Redovnom poštom ili kurirskom službom na sledeću adresu:

Embassy of Canada
Visa and Immigration Section
Laurenzerberg 2
1010 Vienna
Austria

Za više informacija posetite web sajt Citizenship and Immigration Canada na:
http://www.cic.gc.ca/english/department/media/notices/notice-office2.asp ili

http://www.cic.gc.ca/francais/ministere/media/avis/avis-bureau2.asp

Ukoliko želite da kontaktirate Odeljenje viza u Beču:

E-mail: vienn-visa@international.gc.ca
Tel : (43-1) 531-38-3010
Fax : (43-1) 531-38-3911
Web site : www.kanada.at

Online kupovina avio karte do Kanade

Na linku Jeftine avio karte u svakom trenutku možete proveriti trenutne cene karata za let do Kanade.
Prikazane cene su sa svim uračunatim taksama i nemate dodatne trošove.

Instrukcije kako da rezervišete aviokartu preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Avio karte možete rezervisati i putem call centra svakog radnog dana od 09h do 20h.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš kontakt telefon je +381-62280029, a za pozive iz Srbije sa fiksnog telefona broj je 0800/085085.

Načini plaćanja

Rezervisane avio karte i osiguranje možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije.
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Rezervacija hotela

Ukoliko vam je na putovanju potreban i hotelski smeštaj kliknite na link Hoteli - online rezervacije i proverite raspoloživost za sve moguće datume i destinacije.

Kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite, da biste rezervisali smeštaj. Potrebno je da unesete podatke osoba koje će biti gosti hotela, a rezervacija je završena kada odmah na istoj strani obavite i plaćanje kreditnom karticom (Visa, Master, Diners Club ili American Express). Za sve dodatne zahteve oko promene termina rezervacije ili refundiranja troškova u slučaju otkazivanja kontaktirajte direktno hotel. Broj telefona za kontakt dobićete prilikom rezervacije hotela (u potvrdi rezervacije se nalaze svi podaci)

Uniqa putno osiguranje

Predlažem vam da za odlazak u Kanadu imate uplaćeno i putno zdravstveno osiguranje.

Naručivanje se vrši na linku Uniqa osiguranje gde popunjavate formular traženim podacima.
Odmah nakon toga mailom dobijate instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA