Izgubljeni koferi na aerodromu

16.11.2011. sam doputovala iz Milana za Beograd, kofer mog supruga je stigao moj nije. Prijavili smo nestanak kofera i napravili zapisnik, u koferu su licne stvari i decija garderoba.
Kolika je mogucnost da kofer bude pronadjen. Hvala u napred!!

ODGOVOR

Izgubljeni koferi na aerodromu

U većini slučajeva prtljaga se pronađe u roku od 24 časa. Ipak, u retkim slučajevima može se desiti da "Služba traganja za prtljagom" ne pronađe prtljag ni u toku pet dana. Ako se to dogodi, potrebno je da popunite Listu sadržaja prtljaga, za svaki komad izgubljenog prtljaga posebno i pošaljete je mail-om kompaniji preko koje ste leteli.

Ukoliko ne dostavite obrazac, to može uzrokovati produženje procesa traganja za Vašim prtljagom i eventualnog odštetnog postupka.

Nadoknada štete nastala usled gubitka prtljaga

Ako Vaš prtljag nije pronađen u roku od 30 dana, stičete pravo da podnesete "Službi reklamacija" zahtev za nadoknadu štete, dok kompanija nastavlja potragu za prtljagom do isteka 100 dana.
Nakon 100 dana prtljag se smatra izgubljenim.

Preporučujemo Vam da čuvate putna dokumenta, kako biste bili u mogućnosti da na propisan način podnesete zahtev za nadoknadu štete, u slučaju da je Vaš prtljag izgubljen.

Jeftine avio karte za ceo svet

Da pogledate ponudu letova i cene avionskih karata za bilo koji datum putovanja ili destinaciju kliknite na link Najjeftinije avio karte ili popunite masku sa leve strane.

Kada izaberete let, odmah možete da online rezervišete avionske karte i platite ih Master ili Visa karticom.
Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.

Ukoliko vam je prilikom rezervacije potrebna pomoć, pozovite nas na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 23h.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA