Jat airways popusti

Koliki popust Air Serbia, bivša JAT avio kompanija daje na kupovinu karata (odnosno rezervaciju) sa studentskim ISIC ili EURO<26 karticama?

ODGOVOR

Air Serbia, bivši JAT Airways odobrava specijalni popust za avionske karte na redovnim letovima stipendistima Fonda za mlade talente koji studiraju na univerzitetima zemalja članica Evropske unije.

Popust iznosi 75% na H/cl klasi na svim redovnim linijama Air Serbia-e, bivšeg Jat Airways-a, uz mogućnost rezervacije sa otvorenim statusom u povratnom delu putovanja, za period od 12 meseci. Za kupovinu aviokarte potrebno je priložiti original potvrdu Fonda za mlade talente.

Za studente sa ISIC ili EURO 26 karticom nema specijalnih popusta na avionske karte, već je važeći redovan popust za omladince (starost do 24 godine) i visina popusta zavisi od destinacije ka kojoj se leti.

Online rezervacija avionskih karata

Da pogledate ponudu letova i cene avionskih karata za bilo koji datum putovanja ili destinaciju kliknite na link Najjeftinije avio karte ili popunite masku sa leve strane.
Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, možete odmah online da rezervišete avionske karte, a plaćanje je potrebno da obavite u roku od 12 sati.
 
Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.

Online kupovina aviokarata

Rezervisane avio karte možete platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije ili na neki od sledećih načina:

Online putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje. Unesite potrebne podatke, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail. 

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA