Jat uslovi prevoza

Poštovani,

Pošto prvi put putujem avionom, nadam se da ćete mi pomoći.
Putujem Air Serbiom (bivši Jat Airways) za Cirih, pa me zanima koja količina ručnog prtljaga je dozvoljena, količina prtljaga i da li je moguće dva kofera koji ne prelaze dozvoljenu količinu, kao i koliko je dozvoljeno alkohola i namirnica?

Hvala unapred

ODGOVOR

Dozvoljena težina prtljaga koja se besplatno predaje i prevozi avionima kompanije Air Serbia (bivši Jat Airways) na evropskim letovima je 23 kg u ekonomskoj i 2x23 kg u biznis klasi. 

Za ručni prtljag ograničenje je jedna torba po osobi, težine do 10 kilograma. Maksimalna dimenzija (dužina + širina + visina) može biti do 115 cm.

Ukoliko se na samom aerodromu poletanja utvrdi da putnik poseduje veću količinu prtljaga od dozvoljenog, dužan je da na licu mesta plati za višak prtljaga, i za to dobija odgovarajući dokumenat.

U avion se mogu uneti alkoholna pića koja putnici ili posada nose isključivo kao registrovani prtljag, dozvoljena količina alkoholnog pića sa 24-70% sadržaja alkohola jeste 1 litar po putniku.

Više o uslovima prevoza kompanije Air Serbia (bivši Jat Airways) pročitajte na linku Uslovi prevoza

Kompletnu ponudu pogledajte na linku Najpovoljnije avionske karte

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA