Jat zimski red letenja 2010/2011

Da li mi možete pomoći kako da nadjem zimski red letenja kompanije Air Serbia?

ODGOVOR

Prema zimskom redu letenja, koji se primenjuje od 31. oktobra, putnici Air Serbie (bivšeg Jat ervejza) mogu da putuju iz Beograda za 32 grada u 23 zemlje regiona, Evrope i Bliskog istoka, a ponudi je i 86 letova koji će se realizovati u saradnji sa tzv. "kod šer" (code share) partnerima.

U zimskoj sezoni, Air Serbia (bivši Jat ervejz) će na redovnoj liniji leteti dva puta nedeljno za Solun, a broj letova za Amsterdam povećan je sa pet na sedam, pre svega zbog potreba tranzitnih putnika prema Severnoj Americi i srpske dijaspore. Takođe, broj letova za Dubai povećan je sa jednog na tri leta nedeljno.

Letove ka svim destinacijama u Zimskoj sezoni pogledajte na linku Air Serbia zimski red letenja.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA