Jeftine avio karte, online kupovina

Ako želim da kupim dve karte, da li sve korake moram dva puta da uradim ili mi se nudi opcija da odmah u jednom prolazu unesem podatke za sebe i suprugu i da obe karte platim sa jednom poštanskom uplatnicom? Zanima me i posle kog vremena nakon uplate poštanskom uplatnicom dobijam na email elektronske karte? Odnosno koliko dugo važi online rezervacija?

ODGOVOR

Uputstvo za rezervaciju avio karata preko interneta

Prilikom rezervacije avionskih karata preko Aerogaga sajta, ukoliko su vam potrebne 2 karte, ne morate dva puta da ponavljate postupak, već samo prilikom pretrage letova iz padajuće liste izaberite 2 putnika. Dobićete ponudu svih raspoloživih letova za izabrano putovanje, a prikazana cena je ukupan iznos koji treba da platite za 2 karte sa svim uračunatim taksama.

Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, unesite podatke za oba putnika (ime i prezime) i kontakt podatke i na kraju izaberite način plaćanja koji vama najviše odgovara. Ukoliko želite da platite opštom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti, izaberite opciju Fizičko lice i dobićete putem e-maila sve podatke za uplatu.

Rezervacija karata traje jedan dan i uplatu je potrebno da obavite u toku istog dana kada i rezervišete karte. Ako plaćanje izvršite u banci posle 16h ili u pošti, neophodno je da nam dostavite skeniranu potvrdu o uplati na mail info@aerogaga.com da bismo vam izdali karte.

Odmah nakon što primimo vašu uplatu, šaljemo vam elektronske avio karte na mail. Elektronska karta je validan dokument za putovanje, dovoljno je da je odštampate i sa njom idete direktno na aerodrom na čekiranje.

Ponudu letova i cene za bilo koji datum ili destinaciju pogledajte na Jeftine avio karte.

Online kupovina avionskih karata

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu, pored plaćanja opštom uplatnicom možete platiti na još nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA