Kako avionom do Australije

Kako doci do Australije, da li postoje letovi i kada?

ODGOVOR

Kako je najbolje avionom doći do Australije, letovi iz Beograda postoje svakog dana, pri čemu različite avio kompanije lete na ovoj relaciji. Cene avionskih karata se međusobno puno razlikuju, zavisno od toga u koji grad želite da letite, kada planirate putovanje, kao i od toga da li vam treba karta u jednom pravcu ili je u pitanju povratni let.

Ukoliko avionsku kartu kupite nekoliko meseci pre putovanja, cena je povoljnija.

Avio karta Beograd Melburn

Ako planirate put tokom februara meseca za Melburn, najpovoljnija cena povratne karte do Melburna iznosi 122.984 dinara sa svim uračunatim taksama.
Let obavlja avio kompanija Emirates, sa dva međusletanja.

Da pogledate ponudu za ovaj let, rezervišete ili kupite kartu kliknite na Avio karta Beograd Melburn.

Najpovoljnije aviokarte za Australiju

Preporučujem vam da sami pogledate ponudu letova za bilo koji datum putovanja i za bilo koji grad u Australiji.
Kliknite na link Jeftine avio karte, unesite grad gde želite da letite, datum i tip putovanja (povratni let ili u jednom smeru) i dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa redom letenja i cenama. Prikazane cene su konačne, sa svim uračunatim taksama i preko njih nemate nikakve dodatne troškove.

Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete online da besplatno rezervišete avio karte. Rezervacija najčešće traje 12 sati, i u tom periodu ste u obavezi da rezervisane karte platite na način kako to vama najviše odgovara.

Kupovina avio karata online

Detaljno uputstvo kako da kupite aviokarte na putem interneta možete pročitati na linku Online kupovina.
Avionsku kartu možete platiti na jedan od sledeća 3 načina:

Putno osiguranje

Ukoliko vam je potrebno i putno osiguranje, možete ga online naručiti na linku Osiguranja. Unesite potrebne lične podatke i period boravka u inostranstvu, a mi ćemo vam u roku od 24h poslati predračun na email adresu. Čim evidentiramo vašu uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA