Kako mogu da dobijem radnu vizu za Kanadu

Dobar dan.
Interesuje me kako mogu da dobijem radnu vizu za Kanadu.

ODGOVOR

Postupak za dobijanje radne dozvole počinje inicijativom poslodavca iz Kanade koji obezbeđuje formalnu ponudu za posao, overenu od strane kanadskog Biroa rada. Na osnovu prijave koju je podneo poslodavac, Biro rada ispituje prvo osnovanost zahteva poslodavca i mogućnost zapošljavanja domaćih radnika (kanadskih državljana i stalnih stanovnika) za traženi posao. Detaljnije o svemu pročitajte na linku Radna viza za Kanadu.

Kada dobijete vizu, avio karte možete kupiti online po garantovano najnižoj ceni na linku Letovi do Kanade ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete: TorontoVankuverOtavaMontrealOntarioKalgari - naravno unesite željeni datum putovanja

Instrukcije za kupovinu na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina, a možete da platite karte ebankingom, preko telefonske aplikacije, uplatnicom u bilo kojoj banci, nalogom za prenos preko firme, Visa/Master ili American Express karticom online odmah prilikom rezervisanja karte (neophodno je da budete registrivani na sajtu da bi mogli da platite karticom)

Avionske karte možete rezervisati i pozivom na brojeve 0800/085085 i 062/280029 svakog radnog dana od 09:00h do 20:00h (od ponedeljka do petka). Call centar ne radi vikendom.

kanada-avionske-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA