Kanadska ambasada u Beogradu

Posjedujem pasoš BiH. Interesuje me šta mi treba od dokumenata za turističku vizu za Kanadu i da li je potrebno garantno pismo?

ODGOVOR

Sve informacije u vezi dobijanja turističke vize za Kanadu daće Vam Kanadska ambasada u Beogradu, pa je najbolje da njih kontarktirate. A mi Vam možemo obezbediti avionsku kartu po najnižoj ceni, samo je potrebno da odredite datum kada biste putovali.

U našoj ponudi avionskih karata za Kanadu, trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte za putovanje do kraja godine, na relaciji Beograd Toronto je za polazak 4.10. i povratak 21.11. i iznosi 82.720 dinara. U ovu cenu su uračunate sve takse i nemate nikakve dodatne troškove.

U pitanju je let sa jednim međusletanjem u Amsterdam koji obavlja avio kompanija KLM.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Avio karte Beograd Toronto. Na ovom linku možete online rezervisati i kupiti kartu Master ili Visa karticom.

Instrukcije za kupovinu avio karata preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA