Kasting za zapošljavanje stjuardesa

Poštovani,
Ja sam konkurisala za posao stjuardese. Zanima me kada se održava kasting za stjuardese?
Hvala unapred.
Srdačan pozdrav, Biljana Despotov

ODGOVOR

Kasting za zapošljavanje stjuardesa

Ako ste konkurisali za posao stjuardese, potrebno je da se obratite avio kompaniji koja je raspisala taj konkurs za zapošljavanje i sa njima proverite kada planiraju da održe kasting.

Aerogaga se bavi online prodajom avionskih karata, hotelskog smeštaja i putnog zdravstvenog osiguranja, pa nažalost ne raspolažemo informacijama kada koja avio kompanija ima raspisane konkurse za zapošljavanje.

Kontakt telefone svih avio kompanija koje imaju predstavništvo u Srbiji pogledajte na linku Avio prevoznici Beograd.

Jeftine avionske karte

Ako planirate putovanje avionom, na linku Jeftine aviokarte pogledajte raspoložive letove i cene karata za bilo koji datum putovanja i do bilo koje svetske destinacije.

Kada pronađete let koji vam odgovara, na prethodno navedenom linku možete odmah online i da rezervišete aviokarte. Instrukcije kako da u nekoliko jednostavnih koraka to obavite pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu.

Avionske karte možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h:

  • ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije, besplatno nas pozovite na 0800-085-085
  • ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, naš broj je +381-62-280029

Putno zdravstveno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate i plaćeno putno osiguranje. Polisu osiguranja možete da naručite online, popunjavanjem formulara na linku Uniqa putno osiguranje.

Kada popunite formular potrebnim podacima, mailom će vam stići instrukcije za uplatu polise, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Opcije za plaćanje avionskih karata i putnog osiguranja

Avionske karte i putno osiguranje možete da platite na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje:

Online rezervacija hotela

Kliknite na link Hoteli da pogledate ponudu hotelskog smeštaja u mestu gde planirate da odsednete. Izaberite zemlju i grad, datume dolaska i odlaska, kao i tip sobe koji vam treba i dobićete ponudu raspoloživih hotela sa ukupnom cenom sa svim uračunatim taksama za navedeni broj dana.

Kada izaberete hotel, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj. U otvorenom prozoru unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i podatke o gostima hotela. Samo bih vam napomenula da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno izvršenoj transakciji.

Za sve naknadne izmene u vezi smeštaja, potrebno je da se obratite direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA