Komadni princip određivanja težine

Suprug i ja imamo veliki kofer, težine 25 kg. i ručni prtljag težine 9 kg., naravno i naše ručne torbe. Da li je ova težina dozvoljena, obzirom da je po osobi dozvoljeno na letu kojim mi idemo 23 kg. po osobi, odnosno 8 kg. za ručni prtljag, po osobi? Znači mi zajedno imamo napred navedene težine. Hvala.

ODGOVOR

Ukoliko se na vašem letu primenjuje komadni princip određivanja težine prtljaga svaki putnik mora imati jedan komad prtljaga maksimalne težine 23 kg. Preporučujem vam da se spakujete u dva manja kofera i izbegnete doplatu za prekoračenje težine.

Maksimalna težina ručnog prtljaga iznosi 8 kg, a dimenzije su 55 x 40 x 20 cm ili 115 cm u zbiru.

Kompletnu ponudu letova možete pogledati na Najpovoljnija avio karta

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA