Kompletna procedura na aerodromu

Prvi put putujem avionom i to sama pa vas molim da mi pomognete i objasnite kompletnu proceduru kako da putujem, od dolaska na aerodrom i čekiranja karte do predaje prtljaga (kada i gde se predaje), kako da znam kad moj avion poleće i gde treba da idem da bih ušla u avion. Takođe nakon sletanja aviona, kako da uzmem prtljag?
Unapred hvala Žaklina Jovanović

ODGOVOR

Procedura na aerodromu je vrlo jednostavna. Predlažem vam da na linku Putovanje avionom pročitate sve što vas interesuje. Najbitnije od svega je da pre putovanja proverite do kada Vam važi pasoš i viza!

Veoma je bitno da pratite sve što Vam je naznačeno u rezervaciji i karti, pratite terminale i slobodno pitajte službenike na aerodormu ukoliko se ne snalazite. 

Tačno vreme poletanja aviona je prikazano u karti, a pošto prvi put letite obavezno budite 2 sata pre poletanja na aerodromu. 

Rezervacija avio karte

Ukoliko još uvek niste rezervisali avio kartu možete to uraditi na linku Najjeftinije avio karte ili kliknite na žuto dugme i pronađite let koji Vam odgovara. 

cta pogledaj letove

Kartu možete rezervisati i pozivom na broj:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • 069 280 0290 - Viber i WhatsApp

Načini plaćanja

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA