Konkurs za radna mesta u ambasadi

Da li imate neki konkurs za radna mesta u ambasadi?
Završio sam ekonomski fakultet i odlicno govorim engleski i posedujem razne vestine i znanja kao i poznavanje grada Beograda...
Unapred zahvalan.

ODGOVOR

Konkurs za radna mesta u ambasadi raspisuje svaka amabasada interno (nezavisno od nas) i ne obaveštava nas o tome. Zato vam preporučujem da direktno kontaktirate ambasadu u kojoj želite da radite i pošaljete im svoju biografiju i propratno pismo. Adrese i kontakt telefone pogledajte na Ambasade u Srbiji

Cene karata za bilo koji datum leta ili destinaciju pogledajte na linku Jeftine avionske karte.

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah i rezervisati kartu, a instrukcije kako da obavite online rezervaciju pročitajte na linku Kako da kupim?

Avio kartu možete rezervisati radnim danima u periodu od 09h do 20h pozivom na broj 0800-085-085 sa teritorije Srbije, odnosno na +381-62-280-029 sa mobilnog telefona ili iz inostranstva.

Načini plaćanja

Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Holeti - online rezervacija

Na linku Rezervacija hotela možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za bilo koju destinaciju i period boravka.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA