Konkurs za stjurdese u Sarajevu

Kada će biti raspisan konkurs za posao stjuardese u Sarajevu?

ODGOVOR

Konkurs za stjuardese u Sarajevu

Kako svaka avio kompanija samostalno određuje termine za održavanje konkursa za stjuardese, najbolje je da direktno kontaktirate kompanije za koje ste zainteresovani da radite i proverite da li imaju neki otvoreni konkurs.

Online kupovina avio karte

Da proverite cene avio karata za bilo koji datum leta i destinaciju kliknite na link Jeftine avio karte.
Na gore navedenom linku možete odmah i rezervisati kartu za let koji vam odgovara

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu pročitajte na linku Online kupovina.
Avionske karte možete rezervisati radnim danima (od ponedeljka do petka) u periodu od 09h do 20h pozivom na broj 0800-085085 sa teritorije Srbije, odnosno na +38162280029 sa mobilnog telefona ili van granica Srbije.

Uniqa osiguranje

Kada putujete u inostranstvo poželjno je da imate i putno zdravstveno osiguranje.

Naručivanje se vrši na linku Uniqa osiguranje. Popunite formular svim traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Rezervacija hotela preko interneta

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj kliknite na link Hoteli - online rezervacije i proverite raspoloživost za sve moguće datume

Kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite, da biste rezervisali smeštaj. Potrebno je da unesete podatke osoba koje će biti gosti hotela, a rezervacija je završena kada odmah na istoj strani obavite i plaćanje kreditnom karticom (Visa, Master, Diners Club ili American Express).

Za sve dodatne zahteve oko promene termina rezervacije ili refundiranja troškova u slučaju otkazivanja kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA