Konkursi za zapošljavanje stjuardesa

Dobro vece, zanimalo bi me da li ćete uskoro imati konkurs za stjuardese? Ja sam iz Bosne i zanimao bi me taj posao.
S postovanjem

ODGOVOR

Konkursi za zapošljavanje stjuardesa

Aerogaga se bavi online prodajom avionskih karata svih avio kompanija, a raspisivanje konkursa za angažovanje stjuardesa rade avio prevoznici.

Kako svaka avio kompanija samostalno određuje termine za održavanje konkursa za stjuardese, najbolje je da direktno kontaktirate kompanije za koje ste zainteresovani da radite i proverite da li imaju neki otvoreni konkurs.

Kontakt telefone i adrese svih avio kompanija koje imaju predstavništvo u Beogradu možete pronaći na linku Avioprevoznici u Srbiji

Online rezervacija avio karata

Na linku Jeftine aviokarte proverite cene avio karata za bilo koji datum putovanja ili destinaciju.

Detaljne instrukcije kako se vrši rezervacija i plaćanje karata, pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, na raspolaganju vam je i broj 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Kupovina avio karata preko interneta

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije.
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Online rezervacija hotela

Na linku Online Hoteli možete da rezervišite sebi i hotelski smeštaj u mestu gde putujete. U ponudi postoji veliki broj hotela, pa kada pronađete odgovarajući hotelski smeštaj potrebno je da preko našeg sajta ostavite broj kartice kao depozit, a plaćanje se vrši na licu mesta, kada stignete u hotel.

Uniqa putno osiguranje

Uz kupljenu avionsku kartu omogućavamo vam da online kupite i putno osiguranje koje je poželjno da imate za putovanje u inostranstvo.
Dovoljno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke, a mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja. Čim evidentiramo vašu uplatu, polisa putnog osiguranja će vam biti poslata na mail.


ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA