Kontakt podaci ambasada u Srbiji

Budite ljubazni pa mi pošaljite kontakt na koji mogu da se žalim, jer sam odbijen za turističku vizu i ne slažem se sa navedenim razlozima zbog kojih sam odbijen.
Unapred hvala.

ODGOVOR

Kontakt podaci ambasada u Srbiji

Potrebno je da se obratite ambasadi zemlje za čiju vizu ste aplicirali, a na linku Ambasade u Srbiji pogledajte kontakt podatke svih ambasada koje imaju kancelariju u Beogradu.

Jeftine avionske karte - online rezervacije

Kada dobijete vizu, za vaše putovanje možete da kupite avionske karte po najpovoljnijim cenama, online.

Kliknite na link Jeftine aviokarte i pogledajte raspoložive letove i cene za bilo koji datum putovanja ili destinaciju.

Instrukcije kako da u par koraka online rezervišete karte pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu. A avio karte možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h:

  • za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije - 0800-085-085
  • za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona - +381-62-280029

Putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje. Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Plaćanje avionskih karata

Avionske karte i putno osiguranje možete da platite na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje:

Hoteli - online rezervacije

Ako vam je za turističko putovanje potreban i hotelski smeštaj, kliknite na link Hoteli - online i pogledajte raspoložive hotele i cene.

Izaberite zemlju i grad, datume dolaska i odlaska, kao i tip sobe koji vam treba i dobićete ponudu hotela sa ukupnom cenom sa svim uračunatim taksama za navedeni broj dana.

Kada izaberete hotel, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj. U otvorenom prozoru unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i podatke o gostima hotela. Veoma je važno da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj transakciji. A za sve naknadne izmene u vezi smeštaja, potrebno je da se obratite direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA