Kućni ljubimci, prevoz avionom

Da li vasa kompanija dozvoljava prevoz kućnih ljubimaca do 5 kilograma?

ODGOVOR

Kućni ljubimci avionom

Predlažem vam da se obratite kompaniji preko koje planirate putovanje i raspitate se o uslovima transporta kućnih ljubimaca.
Kontakt telefone i adresu svih kompanija koje imaju predstavništvo u Beogradu možete pronaći na linku Aviokompanije

Na linku Jeftine avionske karte proverite red letenja i cene avio karata za sve datume i destinacije

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, kroz četiri jednostavna koraka možete online da rezervišete karte, a ako vam je potrebno uputstvo kako to da uradite, pročitajte ga na linku Instrukcije za kupovinu.

Avionsku kartu možete rezervisati i putem telefona, radnim danima od 9h do 20h:

  • ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, naš broj je +381-62-280029
  • ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije, naš kontakt telefon je 0800-085-085 i razgovori su besplatni

Online rezervacija hotela

Za putovanje u inostranstvo možete sebi unapred da obezbedite hotelski smeštaj.

Kliknite na link Online hoteli da pogledate ponudu hotela. Izaberite zemlju i grad, datume dolaska i odlaska, kao i tip sobe koji vam treba i dobićete ponudu raspoloživih hotela sa ukupnom cenom sa svim uračunatim taksama za navedeni broj dana.

Kada izaberete hotel, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i podatke o gostima hotela. Veoma je važno da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno izvršenoj transakciji, a za sve naknadne izmene u vezi smeštaja, potrebno je da se obratite direktno hotelu.

Putno zdravstveno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo preporučujem vam da uplatite i putno osiguranje. Možete ga naručiti online, a potrebno je samo da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara.
Po prijemu uplate, poslaćemo vam polise zdravstvenog osiguranja na e-mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA