Letovi sa međusletanjima

Poštovanje,

Molim vas da mi kažete da li je u slučaju da u toku putovanja moram da prespavam negde, cena hotelskog smestaja uključena u cenu karte i da li su letovi koji imaju stopove, povezani odnosno da li se vi ili aerokompanija obavezujete da nadjeta alternativni let u slučaju kašnjenja ili otkazivanja polaska, bez doplate naravno. I imam jednu primedbu ili šta već, naime na vašem sajtu u pretraživaču se pojavljuje ROB MONROVIA /ROB LIBYA, a treba da stoji ROB MONROVIA /ROB LIBERIA, tako da vam predlažem da promenite ovaj podatak da ne bi dolazilo do zbunjujicih situacija! I na kraju, nadam se da ću odgovor dobiti u nekom razumnom roku!

S poštovanjem, Mirko Jovanović

ODGOVOR

Letovi sa međusletanjima

Ukoliko za putovanje kupite avionsku kartu koja ima nekoliko povezanih segmenata, u ukupnu cenu karte su uračunate sve aerodromske takse, ali ne i hotelski smeštaj ukoliko treba da prespavate negde tokom presedanja.

Takođe, kada je u pitanju vezani let, ako avio kompanija pomeri neki od letova, ona je u obavezi i da vam ponudi alternativno rešenje, bez doplate i to rešavate na licu mesta na aerodromu, sa avio prevoznikom koji obavlja let.

Hvala vam puno što ste nam ukazali na grešku u pretraživaču. Ispravićemo podatke za aerodrom u Liberiji.

Online rezervacija avionskih karata

Ponudu letova i cene za bilo koji datum putovanja ili destinaciju pogledajte na Jeftine aviokarte.

Uputstvo kako da rezervišete avio kartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Za kartu koju rezervišete na sajtu postoji nekoliko mogućnosti za plaćanja, zavisno od toga kada i odakle plaćate:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Ukoliko vam je prilikom rezervacije potreban savet, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje

Preko našeg sajta možete online naručiti i putno osiguranje za putovanje u inostranstvo. Unesite potrebne podatke na linku Uniqa putno osiguranje, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.


ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA