Malev otkazani letovi

Možete li mi dati informaciju za let preko Malev-a? Kupila sam povratnu kartu Budimpesta-Hamburg sa polaskom 15.02.2012. Da li se može buking premestiti, ili ce neka druga avio kompanija preuzeti taj let ili će mi se vratiti pare? Hvala unapred!

ODGOVOR

Malev otkazani letovi

Za aviokarte za koje let u potpunosti obavlja avio kompanija Malev koja je otkazala sve letove, već smo poslali zahtev za refundiranje novca i čekamo od IATA-e kada će to biti odobreno. Za takve avionske karte nema mogućnosti da neka druga avio kompanija preuzme putnike i obavi planirani let.

Ukoliko vaš let obavlja samo kompanija Malev, ako niste odustali od putovanja, preporučujem vam da što pre kupite novu avio kartu Budimpešta-Hamburg. Avio kompanija Lufthansa je od 6.2.2012. uvela novu svakodnevnu liniju na ovoj relaciji i možete kupiti kartu po vrlo povoljnoj ceni.

A ukoliko vaš let do Hamburga obavlja više kompanija, a ne samo Malev, pošaljite nam na mail info@aerogaga.com broj vaše rezervacije, pa ćemo proveriti koje rešenje može taj drugi avio prevoznik da vam ponudi i obavestićemo vas.

Online rezervacija avio karte

Na linku Jeftine avio karte proverite ponudu letova i cene karata preko drugih avio kompanija.

Uputstvo za rezervaciju aviokarte na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina

Ukoliko vam je potreban savet prilikom izbora leta, pozovite me na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Ukoliko nas zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva broj telefona je +381-62-280029.

Online kupovina avio karte

Rezervisane avio karte možete platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije (vikendom ili iz inostranstva) ili na neki od sledećih načina:

Putno osiguranje Uniqa

Za putovanje u Nemačku poželjno je da imate i putno osiguranje, a možete ga naručiti online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje. Unesite potrebne podatke, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA