Međunarodni simpozijum o Pnemokoku i infektivnim bolestima

Poštovani,
Zovem se Ivana Stojanović, rođena sam 20.04.1988. u Kragujevcu. Završila sam Medicinsku školu Sestre Ninković, smer farmaceutski tehničar. Za vreme srednje škole bila sam polaznik Istraživačke stanice Petnice i dugogodišnji član Regionalnog centra za talente, baveći se naučno-istraživačkim radom iz oblasti hemije. Osvojila sam više nagrada na regionalnim i republičkim takmičenjima, kao i nagradu za najbolji istraživački rad. Sada sam na petoj godini Farmaceutskog fakulteta u Beogradu i odličan sam student.
Na fakultetu sam nastavila da se bavim naučno-istraživačkim radom iz oblasti hemije i mikrobiologije, gde sam i postigla najveći uspeh svojim radom Sinteza novih jedinjenja u funkciji potencijalnih antibiotika. Rezultati istraživanja koje je sprovedeno u laboratoriji u Sloveniji je pokazalo da, ukoliko istraživanje bude sprovedeno do kraja, može da dovede do pronalaska novog leka za kardiovaskularne i kancerogene bolesti.
Sa svojim radom bila sam učesnik FEMS-a ( Evropskog kongresa mikrobiologa u Ženevi). Prezentovala sam svoj rad i naišla na veoma pozitivne kritike, jer je rad izazvao veliko interesovanje javnosti, a ja sam ujedno bila i najmlađi izlagač. U međuvremenu sam nastavila sa svojim istraživanjem u toj oblasti i unapredila rezultate.
Dalji rad u okviru te oblasti prihvaćen je za Međunarodni simpozijum o Pnemokoku i infektivnim bolestima u Brazilu, od 11. do 15. marta 2012. godine, gde sam pozvana da izložim svoje nove rezultate. Moram da naglasim da sam za put u Ženevu imala dosta problema, pre svega finansijske prirode, iz Ministarstva prosvete i nauke mi niko nije odgovorio; obraćala sam se i nekim političkim strankama, ali bez uspeha.
Zbog toga Vam se sada obraćam za pomoć, jer bez Vaše pomoći moj put u Brazil je neizvodljiv. Za taj put, avionski prevoz, smeštaj, hranu i kotizaciju za učešće potrebno mi je 2500 evra. Novac za kotizaciju i smeštaj obezbeđen je zahvaljujući udruženju Serbios Unidos. Za avionski prevoz mi je i dalje potrebno 1500 evra. Moj otac je zaposlen u Zastava Inpro kao lice sa invaliditetom i ima mesečna primanja od 23000 dinara, što je ujedno i jedini prihod u našoj porodici, jer je majka domaćica, a brat, profesor španskog jezika i hispanoameričke kniževnosti, nezaposlen. Stoga vam se obraćem sa molbom da pomognete moj odlazak u Brazil. Nadam se da ćete imati razumevanja za moju situaciju, jer odlazak u Brazil nije samo moj uspeh, već i uspeh moje zemlje.
Unapred zahvalna,
Ivana Stojanović

ODGOVOR

Draga Ivana
Za pomoć oko avio karte preporučujem vam da se direktno obratite avio kompaniji preko koje želite da letite i zatražite sponzorstvo - oni će vam sigurno izavći u susret. Adrese i kontakt telefone avio kompanija pogledajte ovde

Svakako vam pre toga preporučujem da pogledate cene avio karata na linku Letovi za Brazil i nakon toga odlučite preko koje avio kompanije želite da letite kako bi mogli direktno da ih kontaktirate.

Rezervacija hotela preko interneta

Na našem sajtu možete pogledati cene hotela u Brazilu. Bookiranje se vrši na linku Hoteli a plaćanje po ulasku u hotel. Međutim, pre toga potrebno je da ostavite broj vaše kartice kao depozit.

Uniqa putno osiguranje

Sada možete online naručiti i putno osiguranje koje je poželjno da imate tokom svog boravka u Brazilu.
Potrebno je da popunite formular na linku Uniqa osiguranje a nakon toga u mail-u dobijate potvrdu i instrukcije za uplate avio karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA