Milanski edikt, smeštaj u Nišu

Hteo bih da posetim Niš za vreme proslave Milanskog edikta. Interesuje me cena karte Beč Beograd od 21. do 30. septembra.
Hvala

ODGOVOR

Cena povratne karte Beč Beograd je 93 eura (11.193 dinara). Polazak je 21. septembra u 10:45h, a povratak 30. septembra u 16:50h. Avio kompanija na ovom letu je Air Serbia

cta pogledaj letove

 
Da pogledate ponudu i online rezervišete avio kartu kliknite na link Beč Beograd

Rezervacija i plaćanje avionske karte

Detaljno uputstvo kako da rezervišete kartu pročitajte na linku Online kupovina.

Ako želite da platite iz Beča kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
 
Milanski edikt kao jedan od najznacajnijih događaja u istoriji crkve privući će ogroman broj vernika. Očekuje se preko 100.000 hodočasnika pa vam zbog toga preporučujem da na vreme obezbedite i smeštaj u Nišu.

Od mnogo hotela i hostela u Nišu izdvojio bih hostel Aurora koji se po ceni i kvalitetu usluge izdvaja od svih ostalih. Na linku Hostel Aurora možete pogledati smeštaj i rezervisati sobu.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA