Mini bus do aerodroma

Želela bih da znam da li vi odgovarate uopste na pitanja i ako da mozda samo na ona iz Srbije.
Bilo kako bilo ja nisam dobila vas odgovor na moje pitanje upućeno 22 maja...
Pozdrav

ODGOVOR

Odgovaramo apsolutno na sva pitanja koja pristignu i svi odgovori su vidljivi na sajtu.
Na pitanje koje ste postavili 22.05.2012. je istog dana i odgovoreno, a odgovor možete pogledati na linku Mini Bus do aerodorma

Morate imati u vidu, da mi prodajemo samo avionske karte online, a ne prodajemo karte za mini bus do aerodroma.

Rezervacija avionskih karata

Na linku Jeftine avionske karte pogledajte raspoložive letove i cene karata za bilo koji datum putovanja, do bilo koje destinacije.

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, kroz četiri jednostavna koraka možete online da rezervišete karte, a ako vam je potrebno uputstvo kako to da uradite, pročitajte ga na linku Instrukcije za kupovinu.

Avionsku kartu možete rezervisati i putem telefona, radnim danima od 9h do 20h:

  • ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, naš broj je +381-62-280029
  • ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije, naš kontakt telefon je 0800-085-085 i razgovori su besplatni

Plaćanje avionskih karata

Za plaćanje avionskih karata imate na raspolaganju nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite uplatu:

Online rezervacija hotela

Za putovanje u inostranstvo možete sebi unapred da obezbedite hotelski smeštaj.

Kliknite na link Online hoteli da pogledate ponudu hotela. Izaberite zemlju i grad, datume dolaska i odlaska, kao i tip sobe koji vam treba i dobićete ponudu raspoloživih hotela sa ukupnom cenom sa svim uračunatim taksama za navedeni broj dana.

Kada izaberete hotel, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i podatke o gostima hotela. Veoma je važno da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno izvršenoj transakciji, a za sve naknadne izmene u vezi smeštaja, potrebno je da se obratite direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA