Mini Bus linija A1, rezervacija karata

Da li mini bus saobraca po ponudjenom redu i da li se karta moze kupiti u busu ili se moze rezervisati. Ako moze, na koji broj se moze uraditi rezervacija za sutra, 30.07. za 13,4 casova.

ODGOVOR

Mini Bus linija A1 - rezrvacija karata

Još uvek mini bus saobraća prema redu vožnje i ruti koja je ustanovljen još juna prošle godine. Putovanje traje 30 do 40 minuta.
Karte se kupuju u vozilu a cena vožnje do aerodroma iznosi 250 dinara. Rezervacija karata ne vrši se unapred.

Detaljnije o liniji A1 pročitaje na linku Mini Bus A1

Online rezervacije avio karata

Cene karata za sve moguće datume leta i destinacije proverite na linku Jeftine avio karte
Na istom linku možete odmah i rezervisati kartu.

Instrukcije za online rezervacije avionskih karata pročitajte na linku Kako da kupim?

Avio karte možete rezervisati radnim danima (od ponedeljka do petka) u periodu od 09h do 20h pozivom na broj 0800.085.085 sa teritorije Srbije, odnosno na +381.62.280.029 sa mobilnog telefona ili van granica Srbije.

Načini plaćanja

Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Online rezervacija hotela

Na linku Hoteli - online rezervacije možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za planirani period boravka u bilo kom gradu.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA