Minibusom do aerodroma Nikola Tesla

Da li postoji autobuski prevoz od Beograda do aerodroma,tj. od Slavije kao i ranije što je bilo?

ODGOVOR

Minibusom do aerodroma

Od 15.juna uvedena je probna linija A1, koja saobraća od Trga Slavija do aerodroma "Nikola Tesla". Ova linija će biti probna do nove godine, i ukoliko bude dovoljno interesovanja, postaće redovna. Red vožnje ove linije je usklađen sa redom letenja sa aerodroma, pa vozila polaze na svakih 20 minuta do 19 sati, a potom na svaki sat. Prevoz je minibus vozilima koja imaju 20 mesta sa unutrašnjim policama za odlaganje prtljaga.

Da pogledate red vožnje minibusa kliknite na Minibus linija A1

Avionske karte za sve destinacije

Cene avionskih karata za bilo koji datum putovanja i sve svetske destinacije možete pogledati na linku Jeftine avionske karte.
Na istom linku možete rezervisati i kupiti avionsku kartu, a uputstvo za kupovinu avionskih karata preko interneta, korak po korak, pročitajte na linku Online kupovina.

Aviokarte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 23h. Poziv je besplatan ukoliko zovete sa fiksnog telefona u Srbiji.
Ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, pozovite nas na +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje

Za vašu bezbednost i sigurno putovanje u inostranstvo, potrebno je da kupite i putno osiguranje.
Osiguranje možete online naručiti preko našeg sajta, a dovoljno je samo da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke. Mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja za period koji želite da provedete van zemlje, a nakon evidentirane uplate, na mail će vam stići polisa osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA