Obeštećenje za neiskorišćene avio karte Malev

Molila bih za nove informacije u vezi sa obeštećenjem za neiskorišćene avio karte madjarskog Maleva.
Da li je tačno da su neki već dobili refundaciju i da se očekuju isplate krajem maja?
Snežana

ODGOVOR

Po informacijama koje imamo avio kompanija Malev i IATA još uvek nisu započeli refundacije za kupljene avio karte kod njih, a koje usled bankrotstva kompanije nisu mogle da se iskoriste. Svi zahtevi su predati kompaniji i još uvek se čeka njihov odgovor

Rezervacija avio karata

Cene karata za bilo koji datum leta ili destinaciju proverite na linku Jeftine avionske karte
Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah i rezervisati kartu, a instrukcije kako da obavite online rezervaciju pročitajte na linku Kako da kupim?

Avio kartu možete rezervisati radnim danima u periodu od 09h do 20h pozivom na broj 0800-085085 sa teritorije Srbije, odnosno na +381-62-280029 sa mobilnog telefona ili iz inostranstva.

Načini plaćanja

Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina:

Online rezervacija hotela

Na linku Rezervacija hotela možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za sve moguće datume i destinacije.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA