Obračunavanje cene avio karte

Da li po zvanicnom dnevnom kursu dinara NB Srbije u odnosu na eure obracunavate cenu avio karte ili ne? Da li imate fiksni telefon u Srbiji na koji bih vas mogao pozvati?
Hvala.

ODGOVOR

Obračunavanje cene avio karte

Sve uplate za avio karte vrši se u dinarskoj protivrednosti. Ukoliko želite da izvršite plaćanje Visa /Master karticom obratite se banci koja je izdala karticu i raspitajte se o uslovima plaćanja.

Na linku Jeftine avionske karte proverite cene avio karata za sve moguće datume

Avionsku kartu koju rezervišete na sajtu, iz inostranstva i tokom vikenda možete platiti samo online Master ili Visa karticom odmah nakon rezervacije. A ako plaćanje vršite iz Srbije tokom radne nedelje, na raspolaganju su vam i sledeći načini plaćanja:

Ako vam je potreban savet prilikom rezervacije avio karte, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h. Poziv je besplatan za pozive sa fiksnih telefona iz Srbije.
Ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, pozovite nas na +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje Uniqa

Uvek kada putujete u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, sada je moguće naručivanje preko interneta.
Potrebno je samo da popunite formular na linku Uniqa osiguranje a mi ćemo vam nakon toga poslati predračun na email adresu.
Čim evidentiramo vašu uplatu poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

Online rezervacija hotela

Ukoliko vam je na putovanju potreban i hotelski ponudu i cene pogledajte na linku Hoteli - online rezervacije.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA