Obuka za posao stjuardese

Poštovani,
interesuje me da li postoji neka obuka za posao stjuardese, i na kom principu funkcioniše samo konkurisanje za taj posao?
Hvala na Vam na vremenu i razumevanju.
Srdačan pozdrav!

ODGOVOR

Svaka avio kompanija obučava zapolsene za posao stjuardese. Naravno, uslov je da prođete konkurs i postanete deo njihovog tima.
Potrebno je da pratite objave avio kompanije kod koje želite da konkurišete kao stjuradesa. Kada objave konkurs, oni će navesti šta je potrebno da im se dostavi, kao i koje uslove kandidat mora da zadovolji. Ukoliko zadovoljavate kriterijume, potrebno je da im pošaljete dokumnetaciju koju zahtevaju i nakon toga čekate da vas pozovu

Adrese i kontakt telefone avio kompanija pogledajte ovde

Cene avio karata

Na linku Jeftine avio karte u svakom trenutku možete proveriti trenutne cene karata za sve datume i destinacije koje želite.
Prikazane cene su sa svim uračunatim taksama i nemate dodatne trošove.

Instrukcije kako da rezervišete aviokartu preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Avio karte možete rezervisati i putem call centra svakog radnog dana od 09h do 20h.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš kontakt telefon je +381-62280029, a za pozive iz Srbije sa fiksnog telefona broj je 0800/085085.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo preporučujem vam da imate uplaćeno i putno zdravstveno osiguranje.

Naručivanje polise može da se obavi online, popunjavanjem formulara na linku Uniqa putno osiguranje.
Kada popunite formular potrebnim podacima, na e-mail će vam stići instrukcije za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van zemlje, a vi izaberite opciju za plaćanje koja vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

Načini plaćanja

Rezervisane avio karte i osiguranje možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije.
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Rezervacija hotela

Ukoliko vam je na putovanju potreban i hotelski smeštaj kliknite na link Hoteli - online rezervacije i proverite raspoloživost za sve moguće datume i destinacije.

Kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite, da biste rezervisali smeštaj. Potrebno je da unesete podatke osoba koje će biti gosti hotela, a rezervacija je završena kada odmah na istoj strani obavite i plaćanje kreditnom karticom (Visa, Master, Diners Club ili American Express). Za sve dodatne zahteve oko promene termina rezervacije ili refundiranja troškova u slučaju otkazivanja kontaktirajte direktno hotel. Broj telefona za kontakt dobićete prilikom rezervacije hotela (u potvrdi rezervacije se nalaze svi podaci)

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA