Odbijanje ambasade

Poštovani,
opet Svetlana. Koliko traje rezervacija, ako je napravimo kod Vas i u slučaju da nas odbije Ambasada, šta se dešava sa tim?
Hvala unapred Svetlana

ODGOVOR

U zavisnosi od datuma kada želite da putujete aviokompanija određuje trajanje rezervacije. Međutim, kako u ponoć avio kompanije storniraju cenu, mi možemo da vam garantujemo cenu po kojoj ste uradili rezervaciju samo do kraja dana. Već sutra cena može da se promeni.

Ukoliko kupite avio kartu na našem sajtu, a njena tarifa (pre uplate karte obavezno pročitajte restriktivne uslove karte na koraku 2) dozvoljava full refundaciju u slučaju da budete odbijeni za vizu novac će vam biti vraćen. Naravno, uslov je da dostavite kompletnu dokumentaciju od ambasade gde se vidi da ste odbijeni za vizu.

Da on line rezervišete avionsku kartu za planirani datum i destinaciju kliknite na link Najjeftniji letovi za ceo svet

Avionsku kartu možete rezervisati i telefonom pozivom na broj +381-62-280-029 (ako zovete iz inostranstva) ili 0800-085-085 (ako zovete iz Srbije) svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka).

Za plaćanje van Srbije kliknite na link Visa ili Master kartica.
Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avio karata i najbolji kvalitet usluge.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook AeroGaga Fun Page i Twitter AeroGaga

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA