Odlazak na Novi Zeland

Postovani,
Interesuje me odlazak za Novi Zeland. Suprug ima 28 godina, sin 4, ćerka 7. Inače ćerka dve godine ide u privatnu skolu za engeski jezik, ja imam 30. Suprug je završio za metalostrugara u Subotici, ima radnog iskustva u svojoj profesiji, ima kategorije sve sem za autobus. Radio je kao vozač za medjunarodnu špediciju oko 2 godine. Sad radi u firmi kao farbar, brusač 3 godine. Vozač brže pošte oko godinu dana. Ne zna engleski jezik. Ja sam završila ekonomsku, smer ekonomski tehničar. Nemam iskustva u svojoj profesiji. Radila sam kao trgovac 3 godine, kao komercijalista 3 godine, kao servirka hrane, čistacica 7 meseci. Engleski znam dovoljno da mogu da se sporazumem.

ODGOVOR

Za odlazak na Novi Zeland potrebne su vam vize i avio karte predlažem vam da posetite sajt Immigration New Zealand i pročitate uslove i potrebne dokumente za dobijanje.

Cene avionskih karata kada budete dobili vize pogledajte na linku Beograd Novi Zeland

Avionsku kartu koju rezervišete na sajtu, iz inostranstva i tokom vikenda možete platiti samo online Master ili Visa karticom nakon rezervacije. Ukoliko plaćanje vršite iz Srbije tokom radne nedelje, na raspolaganju su vam i sledeći načini plaćanja:

Ako vam je potreban savet prilikom rezervacije avio karte ili asistenicija našeg operatera, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h. Poziv je besplatan za pozive sa fiksnih telefona iz Srbije.
Ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, pozovite nas na 062-280029

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA