Odlazak u Kanadu

Suprug i ja smo zainteresovani za odlazak i rad u Kanadu. Imamo troje dece. Kako mozemo da dobijemo informacije o prijavi za odlazak i sta nam je sve potrebno da bi tamo dobili posao. Ovde zivimo kao podstanari i bavili smo se raznim zanimanjima da bi preziveli.

ODGOVOR

Za sve informacije vezane za odlazak u Kanadu morate kontaktirati direktno ambasadu. Mi smo interenet agencija koja se bavi isključivo prodajom avio karata online.

Na našem sajtu www.aerogaga.com rezervišite avio karte za sve destinacije.

Ukoliko se ne snalazite u vezi pravljenja rezervacije slobodno me možete kontaktirati pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h) +381-62-280029 ili 0800-085085.
Ako želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.
Ukoliko plaćanje avio karte želite da obavite iz Srbije za više detalja kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski smeštaj - u toku je naša promocija sa portalom booking.com pa možete iskoristiti povoljnosti na napred navedenom linku.

Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA