Odlazak u Kanadu u martu mesecu

Postovani. Treba mi savet, u martu treba da idem u Kanadu sa troje dece uzrasta 10 god, 7 god i 5 god. Idem sama sa njima i strah me da bih mogla u guzvi da izgubim dete. Deluje smesno ali zaista sam u panici pogotovo zato sto u Torontu moram da podignem prtljag i prenesem na let za Saskaton. Ako mozete da mi kazete kako najlakse da se snadjem u ovoj situaciji. I da li mogu uzeti karte da sedista budu zajedno ili blizu u avionu. Sa postovanjem.

ODGOVOR

Na svakom aerodromu imate obeleženu putanju gde da se krećete. Ukoliko pratite sve strelice nećete se izgubiti. Ako kupite povezanu kartu ne morate da podižete prtljag u Torontu. Na aerodromu u Beogradu rećićete da vam spoje prtljag do krajnje destinacije. Što se tiče sedišta majka uvek sedi zajedno sa maloletnom decom, ne odvaju se sedišta. Ali i to možete naglasiti na aerodromu u Beogradu.

Da pogledate ponudu letova i cene i rezervišete avio karte kliknite na link Jeftine avio karte za Kanadu

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom i za vreme praznika Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085085 -za pozive iz Srbije
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Za kontakt preko Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte želite da obavite iz Srbije za više detalja kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Kanadu Uverite se u to na linku Garancija

Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski smeštaj - u toku je naša promocija sa portalom booking.com pa možete iskoristiti povoljnosti na napred navedenom linku.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

kanada-avionske-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA