Održavanje konkursa za stjuardese

Postovani, interesuje me kada ce biti konkurs za stjuardese u 2012 godini, i da li je potrebno savrseno poznavanje engleskog jezika?
S obzirom da imam 19 godina, volela bih da znam da li bih mogla raditi taj posao?
HVALA UNAPRED

ODGOVOR

Održavanje konkursa za stjuardese

Kako svaka kompanija različito određuje termine za održavanje konkursa za stjuardese najbolje je da se obratite svakoj kompaniji pojedinačno i raspitate se detaljnije o uslovima konkursa.

Kontakt telefone i adresu svih kompanija koje imaju predstavništvo u Beograd možete pronaći na linku Avioprevoznici

Cene avio karata za ceo svet

Na linku Jeftine avio karte proverite cene avio karata za sve moguće datume leta i destinacije

Detaljne instrukcije kako se vrši rezervacija i plaćanje karata, pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu
Rezervacija karata vrši se i putem telefona. Broj za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije je 0800/085085, za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona pozovite 062/280029

Načini plaćanja rezervisanih karata

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije.
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Rezervacija hotela

Na linku Hoteli odmah rezervišite sebi i hotelski smeštaj u mestu gde putujete. U ponudi postoji veliki broj hotela i sigurno ćete naći ponudu koja vam odgovara.
Plaćanje se vrši na licu mesta kada stignete u hotel, ali pre toga je potrebno da ostavite broj kartice kao depozit.

Uniqa putno osiguranje

Uz kupljenu avionsku kartu omogućavamo vam da online kupite i putno osiguranje koje će vam biti potrebno za putovanje u inostranstvo.
Dovoljno je da na linku Uniqa osiguranje popunite svoje podatke i mi cemo vam poslati predracun sa cenom putnog osiguranja.

Nakon evidentirane uplate na mail ce vam stići polisa.


ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA