Online plaćanje i preuzimanje avionske karte

Poštovani,
Kupila bih kartu preko vaše agencije i imam elektronsko bankarstvo. Da li je potrebno da vam šaljem dokaz o uplati u toku dana ili ne? Posle koliko vremena bih dobila potvrdu o kupljenoj karti na mail?
Srdačan pozdrav, Ivana

ODGOVOR

Online plaćanje i preuzimanje avionske karte

Ukoliko avionsku kartu platite e-bankingom do 16h radnim danima, nema potrebe da nam dostavljate dokaz o obavljenom plaćanju.

Ako uplatu izvršite posle 16h, potrebno je da nam pošaljete na e-mail info@aerogaga.com dokaz o uplati, a to može biti potvrda da je nalog prošao (uradite samo print screen ekrana i pošaljite nam tu sliku).

Po prijemu vaše uplate, odmah ćemo vam poslati avionsku kartu na mail (najčešće u roku od 1-2 sata).

Opcije za plaćanje

Pored e-bankinga na raspolaganju imate i sledeće opcije za plaćanje, u zavisnosti od toga kada i odakle vršite uplatu:

Radnim danima iz Srbije

Iz Srbije tokom vikenda i praznicima i iz inostranstva

Online rezervacija avionske karte

Cene i raspoložive letove za bilo koji datum putovanja proverite na linku Jeftine avionske karte.

Kada pronađete let koji vam odgovara, avionsku kartu možete rezervisati online ili nas pozovite telefonom, radnim danima od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Osiguranje za putovanje u inostranstvo

Za putovanje u inostranstvo uvek je dobro da kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Možete ga naručiti online, preko linka Uniqa osiguranje gde treba da popunite formular traženim podacima. Sistem će obračunati cenu osiguranja, a na e-mail će vam stići instrukcije za uplatu. Po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam mailom polisu zdravstvenog osiguranja.

Online rezervacija hotela

Za putovanje u bilo koji grad možete unapred rezervisati i hotelski smeštaj, a ponudu hotela i cene pogledajte na linku Online hoteli.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu za nekom izmenom u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA