Online prodaja avio karata, zahtev za posao

Poštovani,

Ovim putem Vam se javljam ukoliko imate slobodnih mesta za posao, radio bih kod Vas, ukoliko ste zainteresovani mozete me kontaktirati. Hvala unapred.

Srdačan pozdrav

ODGOVOR

Ukoliko smatrate da imate potrebne veštine da obavljate neki posao u okviru online prodaje avio karata na našem sajtu Aerogaga, CV možete poslati na info@aerogaga.com. Vaša prijava će sigurno biti obradjena i odgovorićemo Vam u pto kraćem roku.

Kompletann sajt i ponudu letova pogledajte na linku Najpovoljnije avio karte

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA