Online rezervacija avio karata i hotela

Ako kupim kod vas karte, zanima me kako mogu da ih preuzmem, pošto bi ih vam platila preko naloga za uplatu?!
Hvala

ODGOVOR

Online rezervacija avio karata, e-ticket

Prilikom rezervacije avionskih karata preko Aerogaga sajta, nakon što izvršite uplatu, na mail vam stiže elektronska avionska karta (e-ticket).

Elektronska karta je originalni dokument, validan za putovanje i ne treba nigde da idete i preuzimate neku drugu avionsku kartu. Dovoljno je da elektronsku avio kartu koju dobijete od nas putem e-maila samo odštampate i sa njom idete direktno na aerodrom, na čekiranje za let.

Preko linka Jeftine avio karte možete da proverite cene za bilo koji datum putovanja

Instrukcije za rezervaciju avio karata preko interneta

Detaljne instrukcije kako se vrši rezervacija karata preko našeg sajta pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu.

Rezervacija karata može da se obavi i putem telefona.
Broj za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije je 0800-085085, a ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona pozovite nas na +381-62-280029

Plaćanje avionskih karata

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije.
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Online rezervacija hotela

Preko našeg sajta možete rezervisati i hotelski smeštaj u mestu gde putujete, preko linka Online Hoteli. Kada izaberete odgovarajući hotel, prilikom rezervacije je potrebno da na našem sajtu ostavite broj vaše kartice kao depozit, a plaćanje se vrši na licu mesta u hotelu.

Online rezervacija putnog osiguranja

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti preko našeg sajta, na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA