Opcije za placanje avionske karte

Postovani, rezervisala sam povratnu kartu na relaciji Beograd - Pariz; Zelim da jedan deo platim kao fizicko lice sa svoje master kartice, a deo ce mi platiti jedno umetnicko udruzenje, jer imam kod njih deponovanu odredjenu svotu novaca.
Da li je moguce da mi se napravi takva profaktura?
Pozdrav

ODGOVOR

Placanje avionske karte

Nije moguce platiti avionsku kartu jednom delom preko kartice a drugim delom preko racuna firme, ali mozete izvrsiti placanje tako sto cete jedan deo uplatiti putem uplatnice kao fizicko lice a drugio deo preko racuna firme.

Svakog momenta trenutne cene avio karata proverite na linku Jeftine avio karte

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Online rezervacija hotela

Na linku Rezervacija hotela možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za period boravka u inostranstvu.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA