Originalna elektronska aviokarta

Da li mi je potreban neki papir, osim priznanice da bih podigla kartu?

ODGOVOR

Elektronska avionska karta

Aerogaga se bavi prodajom avionskih karata preko interneta i nakon što obavite rezervaciju karte na našem sajtu i platite je u naznačenom roku, na mail vam stiže originalna elektronska aviokarta. To je validna karta za putovanje i nigde ne treba da podižete drugu kartu. Dovoljno je da je samo odštampate i sa njom idete direktno na aerodrom, na čekiranje, gde dobijate boarding pass i ukrcavate se u avion.

Ako avionsku kartu koju ste rezervisali na našem sajtu platite opštom uplatnicom u bilo kojoj banci do 16h radnim danima, nema potrebe da nam dostavljate dokaz o uplati, jer ćemo vam mi ubrzo nakon izvršene uplate poslati kartu na mail.

A ako plaćanje obavite u pošti ili u banci, ali posle 16h, potrebno je da nam obavezno dostavite skeniranu uplatnicu na mail info@aerogaga.com, da bismo mogli da vam pošaljemo aviokartu.

Na linku Jeftine aviokarte možete da proverite cene karata za bilo koji datum putovanja.

Kupovina avio karata preko interneta

Uputstvo kako da online rezervišete avionske karte preko našeg sajta pročitajte na linku Kako da kupim kartu preko interneta?
Avionske karte koje rezervišete na sajtu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga odakle i kada vršite uplatu.

Ako plaćanje vršite iz Srbije tokom radne nedelje, na raspolaganju su vam sledeći načini plaćanja:

Ako plaćanje vršite iz inostranstva i tokom vikenda iz Srbije, karte možete platiti samo online Master ili Visa karticom odmah nakon rezervacije.

Ako vam je potreban savet prilikom rezervacije avio karte, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h. Poziv je besplatan za pozive sa fiksnih telefona iz Srbije. Ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, pozovite nas na +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje

Na našem sajtu možete online naručiti i putno osiguranje koje je poželjno da imate prilikom putovanja u inostranstvo.
Potrebno je samo da popunite formular na linku Uniqa putno osiguranje i mi ćemo vam nakon toga poslati predračun za uplatu osiguranja na email adresu.
Čim evidentiramo vašu uplatu poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA