Oštećen prtljag

Postovani, veoma cesto letim vasom kompanijom i uvek sam bila zadovoljna, ali poslednji put sam dobila kofer potpuno rasturen, pocepan s obe strane, tako da su stvari pocele da mi ispadaju iz njega kada sam ga preuzela.
Prijavila sam odmah to na aerodromu, oni su napravili uvid I uputili me da vam napisem mejl uz dodatak BEGLH39984 /15OCT11/2224GMT.
Proverila sam da li mi je nesto ispalo kad sam stigla do kuce I mislim da nije, ali je kofer unisten, a kupila sam ga samo nedelju dana ranije. Jedina srecna okolnost je sto se to desilo u Beogradu, a ne dok sam u nepoznatom gradu u inostranstvu.
Kakva je dalje procedura?
Srdacno, Dejana Prnjat

ODGOVOR

Oštećen prtljag

S obzirom da je već napravljen Zapisnik o oštećenom prtljagu, služba Lost&Found treba da pokrene postupak za obeštećenje kod aviokompanije preko koje ste leteli.
Oni će vam sigurno nadoknaditi štetu.

Dodatne informacije u vezi sa Vašim oštećenim prtljagom možete potražiti i putem interneta, na sledećim internet adresama:
Za putnike avio-kompanije Lufthansa German Airlines kliknite ovde
 
Za putnike avio-kompanije Czech Airlines kliknite ovde
 
Za putnike avio-kompanija Lufthansa German Airlines, British Airways, Austrian Airlines, AlItalia, Czech Airlines i Swiss International Air Lines kliknite ovde

 Online kupovina avio karata za sve destinacije

 Cene avionskih krata za sve datume leta i sve destinacije možete proveriti na linku Jeftine avionske karte

 Kratko video uputstvo kako da kupite karte na sajtu možete pogledati na linku Online kupovina
 Avionsku kartu koju rezervišete na sajtu možete platiti na jedan od sledeća 3 načina:

 Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h.
 Za pozive iz inostranstva broj telefeona je +3816228-00-29

 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA