Otkazivanje leta zbog nevremena

Kupio sam povratnu kartu Podgorica-Budimpešta-Brisel, polazak 3.02.2012, a povratak 20.02.2012, preko interneta. Pošto je let, zbog vremenskih neprilika u Podgorici i Budimpešti otkazan, molim vas da mi odgovorite, da li ovu kartu mogu iskoristiti u nekom drugom terminu i kad ili da li mi vraćate novac i kako to sada ide? Molim vas za hitan odgovor. Inače sam student, predavanja mi počinju uskoro, ma moram da dobijem informacije, kako bih mogao da planiram kako da iskoristim ovu kartu. Uz napomenu da cijenim vašu kompaniju, očekujem da dobijem odgovarajuću informaciju vrlo brzo. S poštovanjem, Nenad Pejović, Podgorica, Montenegro

ODGOVOR

Otkazivanje leta zbog nevremena

Ako je let za koji ste kupili kartu otkazan zbog nevremena, možete odmah na aerodromu da proverite sa avio kompanijom koja obavlja taj let koje alternativno rešenje mogu da vam ponude. Ako vam putovanje koje vam predlože ne odgovara, pošaljite nam broj rezervacije (ako ste kartu kupili preko našeg Aerogaga sajta za online prodaju avionskih karata) i zahtev za refundaciju novca, pa ćemo vam mi vratiti uplaćena sredstva.

Avio karte - online kupovina

Ponudu letova i cene za bilo koji datum putovanja ili destinaciju pogledajte na Jeftine aviokarte.

Uputstvo kako da rezervišete avio kartu na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina.
Za kartu koju rezervišete na sajtu postoji nekoliko mogućnosti za plaćanja, zavisno od toga kada i odakle plaćate:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz Srbije:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, na raspolaganju vam je i kontakt telefon 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA