Parkiranje na aerodromu u Beogradu

Putujem 08.03.2012. za Rim, pa bih želela da, dok sam na putu, ostavim automobil na parkingu aerodroma Nikola Tesla 5 dana do 12.03.2012. Da li mi je potrebna rezervacija parkinga i koja je cena?
Hvala, Biljana Kilibarda

ODGOVOR

Parkiranje na aerodromu u Beogradu

Na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu auto možete parkirati u zatvorenoj garaži ili na otvorenom parkiralištu.

Parkiranje na otvorenom parkiralištu se plaća za svaki započeti sat i iznosi 90 dinara po satu.

Povoljnija opcija je parkiranje u garaži i može da se plati za svaki započeti sat parkiranja (65 dinara po satu) ili jednokratno za sedam dana unapred - 3960 dinara, što je svakako vama najpovoljnije rešenje za 5 dana. Nema mogućnosti, a ni potrebe, da se parking unapred rezerviše, ali svakako ako imate bilo kakvo dodatno pitanje, pozovite Parking servis na broj 011/3035400.

Rezervacija avionskih karata

Na linku Jeftine avionske karte pogledajte raspoložive letove i cene karata za bilo koji datum putovanja.

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, kroz četiri jednostavna koraka možete online da rezervišete karte, a ako vam je potrebno uputstvo kako to da uradite, pročitajte ga na linku Instrukcije za kupovinu.

Avio karte možete rezervisati i putem telefona, radnim danima od 9h do 20h:

  • ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije, naš kontakt telefon je 0800-085-085 i razgovori su besplatni
  • ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, naš broj je +381-62-280029

Zdravstveno osiguranje za put u inostranstvo

Za putovanje u inostranstvo preporučujem vam da imate uplaćeno putno zdravstveno osiguranje. Polisu osiguranja možete da naručite online, popunjavanjem formulara na linku Uniqa putno osiguranje.

Kada unesete tražene podatke u formular, mailom će vam stići instrukcije za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Plaćanje avionskih karata i zdravstvenog osiguranja

Za plaćanje avionskih karata i putnog osiguranja imate na raspolaganju nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite uplatu:

Online rezervacija hotela

Za putovanje u inostranstvo možete sebi unapred da obezbedite hotelski smeštaj.

Kliknite na link Online hoteli da pogledate ponudu hotela. Izaberite zemlju i grad, datume dolaska i odlaska, kao i tip sobe koji vam treba i dobićete ponudu raspoloživih hotela sa ukupnom cenom sa svim uračunatim taksama za navedeni broj dana.

Kada izaberete hotel, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i podatke o gostima hotela. Veoma je važno da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno izvršenoj transakciji, a za sve naknadne izmene u vezi smeštaja, potrebno je da se obratite direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA