Penali za promenu kupljene avio karte

Postovani, zeleo bih da znam šta se dešava u slučaju sa promenom leta, da li mi se oduzima neka suma od plaćene karte, i kako sve to funkcioniše.
Tražio sam na vašem sajtu ali nema nigde jasno da govorite o tome. Dakle, voleo bih da znam da li u slučaju da kupim povratnu kartu za Ženeva - Beograd, u slučaju da budem morao da je promenim, može li to da bude ppotpuno druga destinacija, na primer povratna karta Beograd - Ženeva (što će reći da izmenim redosled), i da je pomerim za nekih mesec dana.
Zahvaljujem!

ODGOVOR

Za svaku kartu različiti su i uslovi što se tiče promene. Neke karte podležu i promeni datuma i destinacije, kod nekih je dozvoljena samo promena datuma, a na nekim kartama nije dozvoljena nikakva promena. Uslove možete proveriti još prilikom rezervisanja karte, tako što ćete ispod leta kliknutu na ikonicu sa oznakom "i" i pronadjite deo gde stoji "penali za promenu/otkazivanje".

Avio karte za željeno putovanje možete rezervisati na linku Najjeftiniji letovi

Instrukcije kako da u četiri jednostavna koraka rezervišete kartu pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu.
Avionsku kartu možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h (od ponedeljka do petka) pozivom na broj +381-62-280029 iz inostranstva, odnosno na 0800.085.085 za pozive iz Srbije.

Ako avio kartu plaćate iz inostranstva kliknite na link Visa ili Master kartica.
Ukoliko plaćate iz Srbije kliknite ovde.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA