Placanje avionske karte preko interneta

Molim vas, recite mi preko kojih sve tačno Visa/Master kartica možemo da platimo karte (kreditna, debitna, electron, virtoun, silver...)? I savet za ubuduće, da napishete ovu informaciju na sajtu.
Unapred zahvalan, Dusan

ODGOVOR

Naš sistem prihvata sve Visa i Master kartice za placanje avionske karte preko interneta. Međutim, ne postoji nikakvo pravilo kojim karticama (kreditna, debitna, electron...) može, a kojima ne može da se izvrši online plaćanje, jer svaka banka individualno definiše koje kartice mogu da se koriste i za placanja preko interneta.
Zbog toga se može desiti da naš sistem za online kupovinu avionskih karata prihvati Vašu Visa ili Master karticu za plaćanje, a onda transakcija bude odbijena, jer banka odbije prenos novca. Ukoliko se to dogodi, morate se obratiti svojoj banci i sa njima videti da li Vaša kartica može da se koristi za plaćanja preko interneta ili ne.

Pored online plaćanja Visa ili Master karticom, avio karte možete platiti i na jedan od sledećih načina:

1. uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti
2. nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom
3. putem Raiffeisen web kredita
4. putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo

Da pogledate ponudu letova svih avio kompanija i cene avionskih karata za bilo koju svetsku destinaciju za željeni datum putovanja, posetite link Najjeftinije avio karte. Unesite destinaciju i datum putovanja i dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama, u koje su uračunate sve takse.

Instrukcije za kupovinu avio karata preko interneta pročitajte na linku Online kupovina avionskih karata.
Da pogledate video uputstvo za kupovinu avio karata kliknite ovde.

Avionske karte možete rezervisati i besplatnim pozivom na broj 0800-085-085 radnim danima od 9h do 23h, ukoliko zovete sa fiksnog telefona u Srbiji. Ako zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, pozovite 00381-62-28-00-29.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA