Pomeranje datuma i otkazivanje leta

Molim vas takodje za potvrdu informacije oko mogucnosti pomeranja ili otkazivanja leta u slucaju ikakvih objektivnih razloga za to, koliko je minimum vremena za prijavu?
Takodje sto se tice putnog osiguranja, smatra li se odmah nevalidnim po izmeni termina za letove ili se moze prilagoditi?
Vezano za avio karte pretpostavljam saljete elektronski a zatim se na terminalu pred let karte podizu na osnovu primerka elektronske karte?
Za slanje putnog osiguranja isto, salje li se elektronski ili primerak putem poste?

ODGOVOR

Pomeranje datuma leta

U zavisnosti od toga kakvu kartu imate, odnosno po kojoj tarifi je kupljena, različite su opcije za promenu.
Izdatu kartu kao što ste i naveli, nakon uplate dobijate na mail i onda na osnovu toga vi preuzimate boarding pas na šalteru za čekiranje 2 sata pre leta.

Polisa putnog osiguranja

Polisu putnog osiguranja nakon uplate dobijate takođe mailo-om i taj primerak štampate, nije potrebno da se šalje poštom na kućnu adresu.

Osiguranje možete odmah naručiti na linku Uniqa putno osiguranje tako što ćete uneti potrebne podatke u formularu.

Online kupovina avio karte

Na linku Avio karte proverite cene avionskih karata za bilo koji datum putovanja.

Uputstvo za kupovinu aviokarata preko našeg sajta pogledajte na Online rezervacija avionskih karata.
Rezervisane avio karte možete tokom vikenda i iz inostranstva platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije, a ukoliko plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, na raspolaganju su vam i sledeće mogućnosti za plaćanje:

Ukoliko vam je potreban savet prilikom izbora leta i aviokompanije, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Ukoliko nas zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva broj telefona je +381-62-280029.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA