Pomeranje datuma putovanja

Molim vas, pošto bih želela da se vratim iz Melburna, pre isteka karte, to je otprilike za 3 nedelje, koliko košta doplata za tu uslugu? U Melburn sam došla sa ALITALIA do Rima, a od Rima - Melburna sa Emiratima? Ako možete da pomognete, bila bih vam veoma zahvalna, jer ovde je nepodnošljivo.

ODGOVOR

Pomeranje datuma putovanja

Ukoliko ste avionsku kartu kupili preko Aerogaga sajta, potrebno je da mi na mail info@aerogaga.com pošaljete vaš broj rezervacije i datum kada biste želili dase vratite iz Melburna. Mi ćemo proveriti sa avio kompanijama koje obavljaju taj let da li je moguće promeniti datum povratka i kolika bi bila doplata i obavestićemo vas.

Online kupovina avionske karte

Ponudu avio karata i cene za bilo koji datum putovanja pogledajte na linku Jeftini letovi.

Instrukcije kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz inostranstva - samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz Srbije:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Za pozive iz Srbije, naš kontakt telefon je 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Online naručivanje putnog osiguranja

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA