Pomeranje datuma putovanja avionom

Moja devojka živi u Londonu i trebala je doći u Beograd početkom maja, ali zbog mojih poslovnih obaveza ja moram u Rusiju. Kako ona može da promeni datum leta sa 5. maja na recimo 10. jun? Ili ako otkaže let, da li će joj novac biti vraćen?

ODGOVOR

Pomeranje datuma putovanja avionom

Ako ste avionsku kartu za putovanje iz Londona za Beograd kupili preko Aerogaga sistema za online rezervacije aviokarata, potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete šifru rezervacije (rezervacioni kod u sistemu GALILEO) i tačan zahtev za koji datum želite da promenite datum putovanja.

Mi ćemo proveriti sa avio kompanijom koja obavlja taj let da li je moguća promena, kao i kolika je doplata i obavestićemo vas.

Rezervacija avio karata

Cene karata za bilo koji datum leta ili destinaciju proverite na linku Jeftine aviokarte
Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah i rezervisati kartu, a instrukcije kako da obavite online rezervaciju avionske karte pročitajte na linku Kako da kupim?

Avio kartu možete rezervisati radnim danima u periodu od 09h do 20h pozivom na broj 0800.085.085 sa teritorije Srbije, odnosno na +381.62.280.029 sa mobilnog telefona ili iz inostranstva.

Načini plaćanja

Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina:

Online rezervacija hotela

Na linku Rezervacija hotela možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za sve moguće datume i destinacije.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA