Popust na avionske karte

Da li deca i omladinci imaju popust? Konkretno nameravam krajem juna ići do Soluna sa detetom od 14 godina i detetom od 10 godina.
Hvala

ODGOVOR

Popust na avionske karte

Mogućnost kupovine avionske karte po nižoj ceni za decu i omladince zavisi od avio kompanije koja obavlja let, jer ne odobrava svaki avio prevoznik popuste. Svakako, ako prilikom pretrage letova preko Aerogaga online sistema za prodaju avionskih karata, kao kategoriju putnika izaberete dete i omladinca, u prikazane cene će već biti uračunat popust ako ga avio kompanija odobrava.

Online rezervisanje avionskih karata

Na linku Jeftine avionske karte možete proveriti ponudu letova i cene za bilo koji datum putovanja do Soluna.

U toku je i promotivna akcija avio kompanije Jat Airways, koja traje do 02.04.2012. pa do tada možete rezervisati povratne aviokarte za putovanje do Soluna krajem juna po ceni od samo 13.147 dinara sa svim uračunatim taksama. Samo bih vam napomenula da je broj ovih avionskih karata po promotivnoj ceni ograničen.

Uputstvo kako da rezervišete avionsku kartu preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Avio kartu možete rezervisati i putem telefona, pozivom broja +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, na raspolaganju vam je i broj 0800-085-085 i poziv je besplatan za razgovore upućene sa fiksnog telefona.

Putno osiguranje

Poželjno je da za putovanje u Grčku kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Opcije za plaćanje

Rezervisane avionske karte, kao i putno osiguranje možete platiti na neki od sledećih načina:

Vikendom i praznicima iz Srbije, kao i bilo kojim danom iz inostranstva, uplatu je moguće obaviti samo online, Master ili Visa karticom.

Hoteli u Solunu

Na linku Hoteli - online možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za vaš planirani boravak u Solunu

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA