Popust na karte za osobe koje rade na aerodromu

Postovani,
Interesuje me da li još važe popusti na karte za osobe koje rade na aerodromima? Pitam zato jer moj otac posjeduje JAT-ovu Legitimaciju za povlašćenu vožnju iz 2004. godine. I ako važe, da li važe samo za kompaniju JAT ili i za Montenegro Airlines?
Hvala.

ODGOVOR

Popust na karte za osobe koje rade na aerodromu

I dalje postoje popusti na avionske karte za osobe koje rade na aerodromima. Uz Jatovu legitimaciju sa popustom se može leteti avionima prevoznika Jat Airways, ali i drugim avio kompanijama uz potpisivanje posebnog ugovora, pri čemu je u tom slučaju popust na kartu nešto manji.

Nema potrebe da se vrši unapred rezervacija karte, već putnik može da uđe u prvi avion za let do željene destinacije na kome ima slobodnih mesta.

Kako vaš otac ima legitimaciju za povlašćenu vožnju iz 2004. godine, potrebno je da se proveri njegov status, a na osnovu broja legitimacije. Pozivom na broj 011/2010278, službenici kompanije Jat će vam na osnovu JMBG vašeg oca i broja legitimacije dati informaciju da li sa tom legitimacijom on i dalje ima pravo na popust i pod kojim uslovima.

Rezervacija avionskih karata

Na linku Jeftine avionske karte pogledajte raspoložive letove i cene karata za bilo koji datum putovanja, do bilo koje destinacije.

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, kroz četiri jednostavna koraka možete online da rezervišete karte, a ako vam je potrebno uputstvo kako to da uradite, pročitajte ga na linku Instrukcije za kupovinu.

Avionsku kartu možete rezervisati i putem telefona, radnim danima od 9h do 20h:

  • ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, naš broj je +381-62-280029
  • ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije, naš kontakt telefon je 0800-085-085 i razgovori su besplatni

 

Plaćanje avionskih karata

Za plaćanje avionskih karata imate na raspolaganju nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite uplatu:

Online rezervacija hotela

Za putovanje u inostranstvo možete sebi unapred da obezbedite hotelski smeštaj.

Kliknite na link Online hoteli da pogledate ponudu hotela. Izaberite zemlju i grad, datume dolaska i odlaska, kao i tip sobe koji vam treba i dobićete ponudu raspoloživih hotela sa ukupnom cenom sa svim uračunatim taksama za navedeni broj dana.

Kada izaberete hotel, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i podatke o gostima hotela. Veoma je važno da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno izvršenoj transakciji, a za sve naknadne izmene u vezi smeštaja, potrebno je da se obratite direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA