Porodična viza za Kanadu

Htela sam da vam postavim pitanje, vezano za radnu ili iseljenicku vizu za Kanadu. Zanima me gde se i kome treba javiti? Pre svega me zanima porodicna viza. Imam supruga koji se bavi frizerskom delatnoscu 18 godina, sina koji ima 13 godina, a ja radim nalokalnoj televiziji u Smederevu. Molim vas da mi posaljete odgovor u najkracem roku. Unapred se zahvaljujem.

ODGOVOR

Na našem sajtu www.aerogaga.com možete kupiti avio karte do Kanade, ali za vize se morate obratiti direktno ambasadi Kanade. Na linku Kanadska ambasada imate kontkt telefon.

Ukoliko se ne snalazite u vezi kupovine avio karte slobodno me možete kontaktirati pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h) +381-62-280029 ili 0800-085085.
Ako želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Ukoliko plaćanje avio karte želite da obavite iz Srbije za više detalja kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski smeštaj - u toku je naša promocija sa portalom booking.com pa možete iskoristiti povoljnosti na napred navedenom linku.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA